Rasmus vill baka!!

Rasmus börjar friskna till men blir hemma med Mormor imorgon!

Men innan det är natten här på Frejagatan så skall jag och Rasmus baka, chokladbollar blev det. Först hade jag tänk att vi skulle baka både chokladbollar och kärleksmums med insåg snabbt att de kommer inte att gå!!
Så nu ska jag snart baka kärleksmums gott gott

Morgon dagen. Skolan först sen drulla runt för att sen jobba kvällen!! Ses imorgon vid 22tiden, kanske hinner blogga lite om förmiddagen innan jobbet vi får se!

just det

Jag har ju Avslutat min blogg som förut va lisaochrasmus.blogspot.com

Varför jo för jag va inte riktigt nöjd! jag håller på att arbeta med en ny design eller inte jag men en annan person som jag tagit hjälp av så jag hoppas på att designen blir skiiit snygg nu!! så därför kommer denna att se ut som den gör tills dess att den nya är färdig!!

2010

Vi börjar närma oss slutet av Januari 2010 lite sjukt faktiskt! Denna veckan så har skolan sparkat igång igen. jag han vara där en dag sen så blev jag sjuk och fick vara hemma i två dagar!

Sen på fredagen så var de Rasmus tur att bli sjuk, så denna veckan har mest handlat om att bli frisk.

Jag och Nicke har börjat titta runt på en ny tv möbel då våran nuvarande tvbänk inte klarar vikten på tv:n. Plus att vi faktiskt vill ha en ny!
har ialla fall hittat en på Mio men konstigt nog så finns den inte på deras hemsida. Men den är vit (jag tror jag har lycktas få Nicke att inse att vi inte enbart kan ha svarta möbler). Sen är den högblank ser nästan plastig ut, två lådor på vardera sida och sen en drag dörr i mitten. Ah jag ska visa er när vi vart på Mio.

Så nu ska vi sälja av alla hyllor och vitrin som går i samma serie.. Gah

Rasmus har ju lyckats dra på sig en go halsfluss och lever just nu på glass i smak av cola och jordgubbe.. inte ens hans älskade välling går hem!!! Hoppas innerligt att de kommer att gå över snart så tråkigt att han skall behöva vara sjuk lill skrutten!!!
Så lördagen spenderade jag Nicke och Rasmus i myskläder hela dagen, Mira befinner sig hos pappa så idag har jag inte behövt visa mig utanför dörren!!

RSS 2.0